Талановиті учні та студенти Вінниці відзначені стипендією міської ради

Упродовж 19 років поспіль міська рада відзначає стипендією інтелектуальну еліту вінницького учнівства та студентства, переможців змагань та конкурсів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та мистецьких навчальних закладів й клубних формувань. Серед стипендіатів Вінницької міської ради – переможці міських, обласних та Всеукраїнських етапів олімпіад з різних навчальних предметів, призери й переможці всеукраїнських і міжнародних конкурсів та вихованці позашкільних навчальних закладів.

Талановиті учні та студенти Вінниці відзначені стипендією міської ради

За підсумки роботи у першому семестрі 2012- 2013 навчального року стипендіями міської ради були відзначені 336 талановитих дітей.

Володимир Гройсман вручає стипендії учням та студентам

Міський голова Володимир Гройсман звернувся до присутніх з такими словами: «Мені дуже приємно, що я маю нагоду в черговий раз зустрітися з вами – талановитими, розумними, успішними молодими людьми. Я хочу подякувати вам за перемоги та досягнення, які прославляють наше місто. Повірте, що розвинутий інтелект, знання, освіта, вихованість – це ті риси і якості, які потрібні нашому суспільству. Вони завжди буде цінними для тих людей, які хочуть жити в цивілізованому суспільстві. І я вірю у те, що кожен з вас привнесе частинку знань, свого уміння, своїх здібностей на те, щоб наша Україна була процвітаючою країною». Мер міста подякував також усім наставникам та батькам талановитої молоді.

Талановиті учні та студенти Вінниці відзначені стипендією міської ради

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради на виплату стипендій міської ради у І семестрі поточного навчального року виділено 126,3 тис. грн. ​



Переглядів: 5218
Поширень: 0