У міліції Вінниччини відбулися ротації. Особовому складу трьох райвідділів міліції та 2-ому міському відділу міліції міста Вінниці головний міліціонер області представив нових керівників.

призначення нових керівників міліції

Відтепер керівником Барського райвідділу міліції призначено Павла Кукурудзу, який до цього часу працював начальником Вінницького райвідділу міліції. Його попередник Павло Кушнір, який понад двадцять років життя присвятив служінню у міліції, пішов на заслужений відпочинок.

Новим керівником Вінницького райвідділу міліції став Віктор Сидоренко, який понад п’ять років очолював 2-ий відділ вінницького міського відділу міліції. На цю посаду генерал призначив колишнього керівника Літинського райвідділу міліції – Олександра Короля.

Віктор Русин призначив нових керівників райвідділів міліції

На посаду начальника Літинського райвідділу міліції призначено Олега Будківського, який донедавна очолював Козятинський райвідділ міліції.

Призначаючи нових керівників, генерал Віктор Русин довів особовому складу райвідділів основні вимоги до працівників міліції, визначені Міністерством внутрішніх справ. Генерал наголосив, що у роботі міліції людина завжди залишається пріоритетом, а найвищою оцінкою роботи правоохоронця є довіра людей.

Віктор Русин призначив нових керівників райвідділів міліції

- Працівник міліції має бути вимогливим в першу чергу сам до себе: бути дисциплінованим, мати охайний зовнішній вигляд, адже людина у формі – це обличчя усієї міліції, - зазначив генерал Віктор Русин.

Одним з головних завдань міліції є профілактика скоєння правопорушень, адже розкривати злочини важче, ніж їх попереджати. Особливо це стосується неблагополучних родин, молоді, яка з досить юного віку схиляється до вживання алкоголю та наркотиків. Дільничні працівники міліції мають звертати на це особливу увагу.

призначення нових керівників райвідділів міліції

Усім присутнім керівник міліції Вінниччини побажав кожного дня з роботи повертатися живими та здоровими і завжди пам’ятати, як ви будете ставитися до людей, таке буде в них відношення і до вас, адже кожна людина сама створює собі авторитет.



Переглядів: 8710
Поширень: 0