- Ми встановили його для комфорту водіїв, - говорить начальник комунального підприємства "Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" Іван Юрченко. - Для того, аби водії мали можливість максимально орієнтувалися, коли можна їхати та коли варто пригальмувати.

На перехресті вул. 50-річчя і Коцюбинського з\'явився таймер світлофора для водіїв.

За словами Івана Сергійовича дані таймери надані місту безкоштовно та працюють у тестовому режимі.

- Ми не знаємо скільки коштують ці таймери. Про те, де ще будуть встановлені цифрові таймери також не відомо. Усе відбувається в тестовому режимі, і для того аби визначитися настільки вони є надійні, потрібно не менше року,- говорить Іван Сергійович. - Та до першого таймера, який з\'явився на перехресті вул. 50-річчя та Коцюбинського уже є зауваження. Ми б хотіли аби табло було яскравішим та кріплення було більш надійним.

Цифрове табло для відліку часу безкоштовно виготовило вінницьке підприємство ТОВ “Енерговиріб”. Це ж підприємство також виготовило  нові дорожні знаки, які вночі підсвічуються. Їх восьмого лютого встановили на одному із найнебезпечніших перехресть вулиць Писарєва і Хмельницьке шосе.

встановлення дорожніх знаків



Переглядів: 5512
Поширень: 0