Цьогорічна участь у конкурсі «Міні Модель - Вінниця» та «Міні-Міс - Вінниця» для маленьких вінничанок стала досить вимогливою. Потрібно було показати все, на що здатні маленькі красуні, адже заявок на участь було подано 80, серед яких спочатку, за допомогою фотографій та відеозаписів, було обрано 59 дівчат, вони й пройшли у другий тур.

У другому турі, який проходив 7 квітня в Будинку Офіцерів, усі маленькі красуні показали свої навики та вміння поводити себе на сцені, продемонстрували дефіле, виявили свої зовнішні та артистичні дані.

Члени журі не могли одразу визначити, хто з дівчат пройде у фінал, так як усі красуні були достойні та талановиті. Маленькі «Міні Міс» та «Міні Моделі» вишукано та вибагливо завойовували «5-ки» від журі.

До фіналу конкурсу ввійшло 30 учасниць : 16 «Міні Моделей» та 14 «Міні Міс». На дівчат очікує важка, але разом з тим захоплююча підготовка до вирішального конкурсу. Дівчатка будуть брати участь у фото сесії. На маленьких красунь очікує вечірка дружби та поїздка у дитячий будинок,тиждень англійської мови, насичений графік тренувань та різнопланова розважальна програма.

14 фіналісток «Міні-Міс - Вінниця 2013»

  Алина Анастасия Юлія Валерия Елизавета Елизавета

  Лейла Софія Ольга Рената София Татьяна       

  Татьяна Даша

 16 фіналісток «Міні Модель - Вінниця 2013»

   Ліза Анастасия Анастасия Диана Анна Катруся

   Даша Лиза София Лиза Лиля Маша

   Яна София София София

Остаточний конкурс відбудеться 30 квітня у Будинку Офіцерів о 18:00. Організатори конкурсу запевняють, що ні одна дівчинка не залишиться без корони. Учасниці «Міні Модель - Вінниця» та «Міні-Міс – Вінниця» отримають безліч подарунків від спонсорів конкурсу, а глядачі в свою чергу отримають гарний настрій і безліч позитивних емоцій .



Переглядів: 7040
Поширень: 0