Вінницький техуніверситет випустив 5-ту групу управителів житлового комплексу

Навчальний курс «Управитель житлового комплексу» проходить в рамках програми «Підтримки розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Вінниці у 2012-2016 роках». Це вже п’ята група, яка завершила навчальний курс.

вручення посвідчень

Навчальна програма включає в себе 72 години лекційного матеріалу з найбільш актуальних питань щодо ефективного управління житловим комплексом. Голів ОСББ та старших будинків навчали юридичним аспектам взаємовідносин з виконавцями та надавачами житлово-комунальних послуг, розповідали, як здійснювати якісне та вчасне технічне обслуговування житлового комплексу, знайомили з санітарно-екологічними вимогами та правилами пожежної безпеки, вчили фінансово-економічним аспектам діяльності ОСББ тощо.

Вінницький техуніверситет випустив 5-ту групу управителів житлового комплексу

На сьогоднішній день закінчується набір слухачів наступного навчального курсу, і з середини травня планується розпочати заняття з шостою групою учасників. Більш детальну інформацію можна отримати у Ресурсному центрі підтримки ОСББ м. Вінниці за телефоном 59-53-09, або ж на сайті osbb.vin.com.ua​



Переглядів: 5624
Поширень: 0