Традиційне свято-зустріч керівництва обласної державної адміністрації та обласної Ради з талановитою учнівською та студентською молоддю «Таланти Поділля – 2013» 22 травня відбулося у стінах музично-драматичного театру ім. Садовського.

Вшанувати інтелектуальну еліту Вінниччини завітали цьогоріч заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова, заступник Вінницького міського голови Валентина Балицька, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, ректор ВНАУ Григорій Калетник та голова обкому профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов. Також в залі були пристутні керівники закладів управління освіти, керівники вищих навчальних закладів, директори шкіл, гімназій та батьки юних талантів.

Дипломами, почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації, а також грошовими преміями нагороджували переможців Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, призерів спортивних змагань, переможців Всеукраїнських мистецьких та технічних конкурсів та педагогів юних обдарувань.

Нагороди отримали також кращі студенти та учні професійно-технічних навчальних закладів, які здобули перемоги на обласних та Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності, заклади та установи освіти області, що стали переможцями Міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади – 2013».

На святі загалом було нагороджено 600 переможців у різних номінаціях. А на преміювання обдарованої молоді та їх наставників використано майже 600 тис. гривень інвестованих обласною владою.

Раніше ми повідомляли про те, що 21 травня у концертній залі «Райдуга» зібрались кращі школярі Вінниці на традиційне свято «Талант - 2013», які отримали винагороду за цьогорічні успіхи у навчанні.



Переглядів: 5744
Поширень: 0