В травні у Туреччині проходив міжнародний конкурс фотографій «Молодіжний погляд». 10-класник з Вінниці Владислав Вережан, який навчається у 21-й школі, не лише був єдиним представником України на конкурсі, а й отримав першу премію – він став переможцем. Другу та третю сходинку посіли учні з Туреччини та Македонії відповідно.

Школяр із Вінниці здобув перемогу на міжнародному конкурсі фотографій

Нещодавно у турецькому місті-побратимі Бурса проходив міжнародний конкурс фотографій «Молодіжний погляд». Молодь із майже 30 міст різних куточків світу представляли своє бачення контрастних речей та відображали їх за допомогою фото. Вінничанин Владислав Вережан, який навчається у 21 школі, представив на конкурс одразу 5 фотографій. Одна із його робіт, на якій зображено батька та малюка, визнана кращою. Саме Владислав отримав першу премію у розмірі 2 тисячі турецьких лір (майже 9 тисяч гривень).

Всього на конкурсі було представлено 22 країни: Болгарія, Туреччина, Німеччина, Македонія, США, Китай, Україна та інші держави. Другу премію отримали представники Туреччини, третє місце присуджено Македонії.

Школяр із Вінниці здобув перемогу на міжнародному конкурсі фотографій

Потрапив на конкурс Владислав Вережан за підсумками загальноміського конкурсу, який проходив у школах Вінниці. Тоді його роботи були визнані кращими з 60 фотографій. Оскільки організатори обирали лише одного представника з однієї країни, саме Владислав представив Україну на фотоконкурсі «Молодіжний погляд». Нагородження переможців відбувалось безпосередньо у місті Бурса (Туреччина). Учасники фотоконкурсу також взяли участь у цікавих екскурсіях по визначних місцях міста-побратима Вінниці.



Переглядів: 4992
Поширень: 0