Починаючи з першого дня літа на набережній «Рошен» та у сквері Козицького запрацюють велорікши, які мають вигляд трьохколісних велосипедів. Велорікшами, які розраховані на двох пасажирів керуватимуть спеціально підготовлені стюарди. Таке задоволення коштуватиме 5 гривень для дитини і 15 гривень для дорослої людини. Курсуючи містом, стюарти розповідатимуть історії про Вінницю.

Таких велорікш у Вінниці поки що 4, але якщо новинка прийде до смаку вінничанам і гостям міста, то Муніципальна компанія Турцентр Подільський придбає ще декілька велорикш.

Велорікша

Безумовною родзинкою міста стане і туристичний потяг. Раніше він працював у Голландії, але підприємці ТОВ «Сітітурсервісу», на чолі з директором Віктором Миколайовичем, вирішили придбати його для Вінниці.

Потяг розрахований на 52 місця, складається він з двох вагончиків. Довжина потяга 14 метрів, в ньому зручно та комфортно. Курсуватиме він поки що з центральної вул. Соборної до набережної «Рошен». Коштуватиме таке задоволення буде 25 гривен для дітей і 35 гривень для дорослих.

      Туристичний потяг водій туристичного потяга

Також новинкою у Вінниці стали велокафешки, які пригощатимуть усіх бажаючих квасом, лимонадом, кавою та чаєм, а також шоколадним фондю.

велокафешка

- Коли гості приїжджають у Вінницю, вони кажуть що Вінниця пахне шоколадом, - розповідає начальник відділу у справах для молоді та туризму Вінніцької міської Ради Руслан Анфілов. - Але нажаль, купити гарячий шоколад у місті, достатньо складно. Шоколадне фондю, яке можна купити у велокафешках, вартість якого всього 1 гривня, стане приємною несподіванкою для усіх, і, варто зазначити, що ця ціна є рентабельною. У велокафешках продаватимуть лише безалкогольні напої. Також розробляється багато нових рецептів, і ми сподіваємося, що вже скоро кожен зможе поласувати безалкогольним Мохіто.

Для підтримки порядку та допомоги туристам на набережній «Рошен» та у сквері Козицького вже запрацювала спеціальна охорона. Охоронці патрулюють з 11:00 до 23:00 години щодня.

Для знайомства гостей міста з історією Вінниці працюють усміхнені стюардеси, а солодощі пропонують дівчата у театралізованних сукнях.

стюрдеси



Переглядів: 11394
Поширень: 0