Під час прямого включення з конференц-зали Міністерства доходів і зборів України майже 500 представників засобів масової інформації з усіх областей України з нагоди професійного свята особисто вітав Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко.

З професіним святом мас-медійників привітав Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко

Мас-медійників Вінниччини представляли близько 30 журналістів друкованих та електронних ЗМІ. Звертаючись до винуватців свята, Олександр Клименко відзначив: „Мені випала прекрасна честь привітати журналістів в якості нового Міністра доходів. Я хочу привітати вас з професійним святом. Ви несете громадянам об’єктивну, вірогідну та потрібну інформацію, яка головним чином впливає на формування свідомості громадян та їх відношенню до сплати податків. Я хочу вам подякувати за неуклінну допомогу нам у цьому, адже без злагодженого співробітництва всіх ланок і сфер діяльності немає світлого майбутнього.”

Він розповів про основні принципи роботи відомства, теперішні напрацювання та майбутні нововведення. Запрошені мали змогу поспілкуватись з Олександром Клименком. Найбільше журналістів цікавили питання перспектив співпраці Міндоходів з бізнесом і громадськістю, функціонування податкової міліції, проведення перевірок, застосування пільг та податкових канікул, навчання податкової грамотності школярів.

З професійним святом мас-медійників привітала в.о. Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко

Впродовження свята теплі слова вдячності майстрам пера й ефіру адресувала в.о. Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко. Вручаючи грамоти та подарунки, вона дякувала усім за плідну конструктивну співпрацю та бажала успіхів, здобутків, натхнення і творчих злетів!

З професійним святом мас-медійників привітала в.о. Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко



Переглядів: 4860
Поширень: 0