створено новий дорадчий орган – Громадську раду при Головному управлінні Міндоходів у Вінницькій області.

Відкриваючи заключне засідання, начальник Головного управління Міндоходів Ірина Зленко подякувала всьому складу Громадської ради за конструктивну та досить плідну співпрацю, об’єктивність оцінки, цікаві пропозиції. «Натомість, - зауважила посадовець, - головне, що ми прагнемо довести сьогодні своєю діяльністю: пріоритети новоствореного Міністерства доходів і зборів по відношенню до бізнесу не змінилися - це комфорт платника податків, якісні послуги та партнерство».

створено новий дорадчий орган – Громадську раду при Головному управлінні Міндоходів у Вінницькій області

Міністерство інспектує умови обслуговування платників, щоб зробити їх ще комфортнішими. І в цьому основним своїм помічником і партнером Ірина Зленко називає громадськість Вінниччини. Тож висловила надію, що всі позитивні напрацювання достойно продовжить новосформована Громадська рада, яка матиме ще ширші горизонти співпраці з платниками на шляху підвищення ефективності адміністрування митних та податкових платежів.

створено новий дорадчий орган – Громадську раду при Головному управлінні Міндоходів у Вінницькій області.

Наразі створено Ініціативну групу для формування Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Вінницькій області. З рекомендаціями щодо підготовки документів, які мають подавати інститути громадянського суспільства Ініціативній групі, можна ознайомитись на сайті ГУ Міндоходів у Вінницькій області. На засіданні визначено, що останній день подання документів для участі в установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Вінницькій області 15 липня 2013 року.



Переглядів: 3680
Поширень: 0