Здебільшого це чоловіки зрілого та похилого віку, ветерани та інваліди Великої Вітчизняної війни. Вони принесли з собою віники для «парилки», щоб запросити міських керівників попаритись у комунальній лазні.

Голова ініціативної групи Ігор Петрук каже:
- Ми прийшли сюди просити міських депутатів, керівників міста і особисто міського голову Володимира Гройсмана посприяти в тому, щоб була зменшена ціна за квиток до лазні. До 20 лютого ціна квитка була 15 гривень, а в цей день ми дізналися, що вона зросла майже вдвічі, і становить 28 грн. 50 коп. Ми просимо, щоб на сесії міської ради, яка відбудеться 27 лютого, було розглянуто питання про зниження ціни на відвідування лазні. Наприклад, я – пенсіонер Збройних Сил України, у мене двоє дітей і дружина також ходять до лазні. Я не в змозі платити за місяць 460 гривень за лазню. Ми зібрали підписи – більше 500 чоловік проти підвищення ціни.

Пікетувальники розповіли, що директор єдиної у місті комунальної лазні пояснює підвищення ціни тим, що цього року дотації з міської казни на утримання лазні не передбачено. Ініціативну групу прийняли на засіданні депутатської комісії з питань комунальної власномсті та ЖКГ. Голова комісії, депутат міськради Савел Єгоян пообіцяв розібратися з цією проблемою і запросив голову ініціативної групи на зустріч у четвер, 26 лютого.


Переглядів: 2877
Поширень: 0