22 червня 2013  року на Набережній Roshen у Вінниці Кондитерська Корпорація Roshen та Фонд Порошенка презентували грандіозне мультимедійне шоу "Лебедине озеро. Фантазія".

Новий мистецький проект - це фантазія у стилі контемпорарі на тему класичного балету П.І.Чайковського "Лебедине озеро", поставлена при використанні унікального мультимедійного комплексу, яким володіє найбільший плаваючий фонтан у Європі - Рошен.

«Те, що сьогодні зібралось близько 30 тисяч людей разом, об’єднавшись, подивитись шоу, бути щасливими напередодні цих святкових днів – я думаю, це варто було того, щоб важко працювати над створенням цієї програми. Як би мені в житті вдалося зробити лише це – я життя прожив не дарма, дякуючи реакції людей», - сказав Петро Порошенко, звертаючись до вінничан перед початком програми.

Він повідомив, що це перша програма, яка була розроблена українськими фахівцям, адже чотири попередні розроблялись іноземними фахівцями.

«Над розробкою нової програми довгі місяці працювала наша українська команда і я маю величезну надію, що наступною композицією буде українська – це моя мрія», - сказав Порошенко.

Петро Порошенко на набережній Рошен у Вінниці

Разом з Петром Олексійовичем на презентацію нового шоу до Вінниці завітав Юрій Луценко з дружиною.

Юрій луценко з дружиною Іриною Луценко

Та народні депутати:

народні депутати України

Близько трьох місяців над шоу працювала команда провідних фахівців мультимедійного і музичного ринку із 100 осіб.

"Ось уже третій сезон ми намагаємося дарувати шанувальникам позитивні емоції, створюючи шоу для унікального мультимедійного комплексу Фонтан Roshen. Ми щиро віримо в те, що нове казкове шоу "Лебедине озеро. Фантазія", в якому дивовижним чином сплелися славна класика та техногенне майбутнє, сподобається нашим глядачам!", - сказав Андрій Якунін, керівник відділу маркетингових комунікацій Roshen.

Андрій Якунін (ліворуч) та Володимир Камінський (праворуч)

За словами продюсера проекту Володимира Камінського: "Лебедине озеро", яке побачили глядачі - це незвичайна постановка. З тригодинного класичного балету ми зробили 15 хвилинну рапсодію для музичного супроводу шоу, що мабуть, було найскладнішим. Уривки з різних частин ми доповнили авторською музикою, додали сучасне звучання електронних інструментів".

Всю гамму емоцій шоу передають молоді артисти, Юлія Сахневич (Дівчина із сьогодення), Роман Дмитрик (Герой із майбутнього), Юрій Пристаєцький (зло). Своєю грою вони показують, як сучасний, інформаційно насичений цифровий світ прагне розлучити людей, зробити їх почуття більш холодними, і тільки справжня любов здатна подолати всі перепони.

зйомки нової шоу-програми фонтану Рошен

зйомки нової шоу-програми фонтану Рошензйомки нової шоу-програми фонтану Рошен

У записі музики до шоу взяли участь 75 музикантів. Візуальний ряд проекту, включаючи відеозйомку і комп\'ютерну графіку створений студією Front Pictures.

Жителі України та гості Вінниці зможуть насолоджуватися новим шоу фонтану Рошен, починаючи з 22 червня, з п\'ятниці по неділю, а також у святкові дні, о 21:40, абсолютно безкоштовно!

Відео нової програми фонтану Рошен "Лебедине озеро. Фантазія":



Переглядів: 24166
Поширень: 0