Традиційно свято заплановано на 2 дні: першого квестимо, а наступного нагороджуємо переможців.

Цьогоріч Фотоквест нестиме в собі ще більше позитиву. Завдання будуть спрямованні на креативні фото, що викликатимуть посмішку. Умови залишаються незмінні: 7 завдань, 8 годин на їх виконання, команда складається з 2-5 квестерів. Конкурсні роботи, що набирають найбільше балів від суддів - перемагають.

Четверта фотогра пройде під патронатом Голови Вінницької обласної Ради Сергія Татусяка. Фотоквест підтримали на найвищому рівні, а це вже неабиякий показник. Сподіваємося, що представники влади також завітають на нагородження та привітають усіх квестерів.

Для тих, хто планує взяти участь у грі вперше, хочу сказати - НЕ ВАГАЙТЕСЯ. На вас очікує чимало вражень та можливість завести нових друзів, а також виграти призи. Ніщо так не зближує людей, як пошук вдалого кадру задля виконання завдання. Неважливо, який у вас фотоапарат, головне цікаві ідеї, ваш позитив та нестандартне мислення. А ті, хто раніше приймали участь у змаганні, будемо раді бачити вас у черговий раз, друзі. Тож годі зволікати, реєстрація уже розпочалася. Записуйте друзів. Слідкуйте за свіжими новинами в спільноті Вконтакті.

Діставайте свої фотоапарати, 4 Вінницький Фотоквест чекає на креативних, життєрадісних та активних, тобто на ВАС)

Фотозвіт третього Вінницького ФотоКвесту можна переглянути тут.



Переглядів: 3515
Поширень: 0