У Тернопільському міському відкритому конкурсі перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу «Ексклюзив-2009» брали участь семеро вінницьких перукарів. Загалом кількість учасників становила близька 70 майстрів.

Наші земляки у конкурсі вибороли призові місця (перше місце, два других місця і два – третіх). Саме наші майстри вразили перукарів всеукраїнського рівня креативними ідеями та підходом до створення образів. В результаті отримали бажаний бонус - право на безкоштовній основі брати участь у всеукраїнському конкурсі перукарського мистецтва, який спілка перукарів України проводитиме у Києві з 23-го по 25-те квітня. А от майстер салону-краси «Наомі» Дмитро Пасічник був відзначений спеціальним призом міського голови Тернополя Романа Заставного.


Показали свою креативність у конкурсі також учні Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, салону-перукарні «Мальва» та студії-краси «K-Laris». До речі, з-поміж 7 учасників, які представляли Вінницю, - п’ятеро є випускниками Вінницького вищого професійного училища сфери послуг.

За словами заступника начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради Наталії Коптєвої – конкуренція була доволі сильною. Адже тільки львів’яни приїхали трьома автобусами, аби вибороти першість у конкурсі. Вінницька делегація складалась з 23 чоловік – самих майстрів, моделей, візажистів та представників управління споживчого ринку та послуг міської ради, яке, власне, і ініціювало поїздку на конкурс та взяло на себе вирішення усіх питань, пов’язаних із організацією поїздки. Результатом задоволені – адже вперше за всю історію Вінниця як місто буде представлено у всеукраїнському конкурсі перукарського мистецтва, куди раніше вінницькі перукарі завжди їздили окремо.


В свою чергу управління споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради має на меті запросити спілку перукарів України до Вінниці на наступний конкурс «майстрів ножиць», який відбудеться у травні, аби черговий відбірковий тур пройшов саме у нашому місті.


Переглядів: 9922
Поширень: 0