Кожен рік 25 липня на Землі проводиться Всесвітній день ЛЮБОВІ та ПОДЯКИ ВОДІ. В цей день о 18.00 у Вінниці на Вишенському озері, зберуться люди, щоб звернутися до води з дуже простими словами «Я люблю тебе, вода. Я дякую тобі, вода. Вода, я ставлюсь до тебе з повагою».

До участі у заході запрошуються всі бажаючі. Ви також можете зібратись групою чи поодинці прийти до водного джерела, і одночасно з нами послати воді свою любов та вдячність. Ви можете візуально уявити собі, як вода наповнюється красивим золотим або срібним світлом Любові та Подяки, що ллються з вашого серця та з сердець кожного і з нас. Мета цього проекту-присвятити наші щиру любов та вдячність всій воді на нашій планеті.

Ми повинні поважати та любити ВОДУ, бути вдячними їй. І тоді вода зміниться, а разом з нею змінимося і ми з вами, Оскільки всі ми, по суті, ВОДА! Слова про руйнування ніколи не будуть почуті.
Отож давайте просити про мир на Землі і ці слова неодмінно будуть почуті!

Самим своїм життям ми зобов\'язані воді, що становить понад 70% нашого організму, що підтримує і живить наше життя на Землі.

25 липня 1999 року на березі озера Біва, найбільшого в Японії, зібралося 350 осіб. Озеро Біва було дуже забруднене, масово розвивались завезені з Канади водорості. Люди вирішили зібратися і очистити воду озера. Інша мета цього зібрання полягала в тому, щоб побажати миру для всього світу. Ці люди об\'єдналися в прагненні затвердити мир та спокій на Землі.

Через місяць в кіотській газеті з\'явилася стаття, в якій було написано, що в цьому році на поверхні озера не спостерігається колоній дрібної канадської водорості і відсутні скарги на пов\'язаний з ними сморід. Голова департаменту охорони природи в префектурі коментував: «Я не пригадую, коли востаннє озеро було таким чистим. Ми будемо консультуватися з фахівцями та з\'ясовувати причину».



Переглядів: 3299
Поширень: 0