На початку літа teens club «Універ» спільно з пабліком «Це Вінниця, друже» презентували вінничанам нову цікаву гру петанк (Петанк). Протягом двох місяців усі бажаючі мали змогу спробувати свої сили у грі з французьких кулі на чотирьох пляжах Вінниці. Таку можливість надав у рамках програм змістовного відпочинку Літній клуб. Регулярні щотижневі чемпіонати полюбились відпочивальникам і стали гарною родзинкою вінницьких пляжів.

французькі кулі на шпильках

Інтернет –паблік «Це Вінниця друже», teens club «Універ» при підтримці туристичного центру Подільський та відділ у справах молоді та туризму міської ради вирішили провести незвичайний чемпіонат з петанку, в якому всі гравці змагалися на високих підборах. Місцем змагання обрали набережну Рошен, де й почалося дійство. В цій грі не було обмежень віку, статі, головна умова – команда із трьох учасників і згода грати на високих підборах.

французькі кулі на шпильках 

Загалом було 8 команд по три чоловіки – в основному грали дівчата, але й знайшовся один хлопець, який захтів спробувати свої сили і надягнув підбори. Чемпіонат проводився за «олімпійською системою» , команда, що програвала – вибувала з чемпіонату.

У фінал пройшла команда «Неперевершені». Але так, як ці дівчата все літо тренувались, граючи в цю гру на пляжах міста, вони розділили перемогу з командо "Вінери".

французькі кулі на шпильках

В якості призу переможці отримали чудову подорож у лімузині та фото сесію в центрі міста. Іншим командам дісталися дипломи та заохочувальні призи.

французькі кулі



Переглядів: 6851
Поширень: 0