Щоб взяти участь у загальноміському конкурсі, необхідно стати учасником святкування Дня народження міста та з допомогою мобільних IP-технологій (мобільних телефонів, смартфонів та планшетів) сфотографувати щасливі посмішки та позитивні емоції людей. Фото має відобразити святковий настрій вінничан та гостей міста. З 9 до 12 вересня роботи приймаються для оцінювання журі.

Організаторами фотоконкурсу «Святковий настрій» є департамент культури Вінницької міської ради, КП «Центр концертних та фестивальних програм» та БФ «Подільська громада». Учасниками заходу можуть стати всі бажаючі, незалежно від віку, статусу та місця проживання. Фотографії приймаються як у кольоровому так і в чорно-білому виконанні. Кількість робіт від одного учасника, що подаються на конкурс – необмежена. Однак організатори зауважують, що роботи, створені фотомонтажем чи за допомогою спеціальних програм не розглядаються.

Фото потрібно надсилати з позначкою «Фотоконкурс «Святковий настрій» на електронну адресу: [email protected], або принести їх в електронному вигляді в офіс БФ «Подільська громада» (м. Вінниця, вул. П.Осипенко, 4, 2-й поверх). Роботи мають бути підписані прізвищем та ім’ям автора із зазначенням контактного номеру телефону.

Роботи оцінюватиме журі, до складу якого входять представники від організаторів конкурсу, ЗМІ та незалежні експерти. Результати конкурсу оголосять 15 вересня о 16 годині на майдані Незалежності, під час ярмарки громадських організацій «Вільна кава для вільних людей».

Як зазначила директор департаменту культури Ірина Френкель, окрім фотоапарату, який є головним призом конкурсу, учасники можуть виграти і ювілейні монети, випущені до 650-річчя Вінниці, канцтовари тощо. Кращі роботи будуть представлені на виставці до Дня міста у 2014 році «Вінниця – 2014», яка демонструватиметься в фойє міської ради.

«Гаслом проведення міських свят є: «Вінничани – не глядачі, вінничани – безпосередні учасники заходів», – каже директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук. – Ми завжди намагаємося долучити всіх жителів міста до участі у святкуваннях, щоб вони відчували себе справжніми господарями свого міста».



Переглядів: 4466
Поширень: 0