Вперше у Вінниці, 8 грудня, вінничани будуть обирати найкрасивішого і найпривабливішого представника сильної половини людства.

У Вінницькому державному академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського відбудеться фінал конкурсу «Містер Вінниця-2013».

Подібні заходи проходили раніше в школах, технікумах, університетах та інших навчальних закладах міста. Формат ж такого конкурсу в нашому місті проходитиме вперше.

Ініціатором та організатором проведення такого конкурсу в нашому місті є Центр концертних та фестивальних програм, створений в 2008 році для проведення загальноміських свят.

Вже 20 жовтня у ТРЦ «Мегамолл» пройде кастинг на участь у «Містер Вінниця-2013».

Заявки для участі у конкурсі будуть прийматись з 23 вересня 2013 року по 18 жовтня 2013 року включно на електронну пошту: [email protected]. АНКЕТА учасника конкурсного шоу «Містер Вінниця – 2013" прикріплена знизу до новини.
Також учасникам пропонується заповнити заявку в ККЗ «Райдуга», надати контактну інформацію та 2 фото (художнє - в повний зріст та портретне)

На підставі фотографій та анкетних даних будуть відібрано 30-40 юнаків, які пройдуть кастинг, що відбудеться 20 жовтня о 18 годині в приміщенні ТРЦ «МегаМолл», на якому відберуться 12 претендентів на роль містера Вінниці.

Кастинг буде проходити за такими критеріями:

  • Фотогенічність та презентабельність;
  • Рівень загального розвитку та інтелекту;
  • Артистичність, креативність;
  • Фізична форма та підготовка

перше у Вінниці мешканці обиратимуть "Містера Вінниця-2013"

8 грудня о 19 годині відбудеться фінал шоу «Містер Вінниця – 2013» в приміщенні театру ім. Садовського. Переможцем конкурсу стане людина з відмінними манерами, хорошою ерудицією та привабливою зовнішністю.

Фінал конкурсу - це яскраве шоу за участю зірок української естради та учасників - фіналістів які продемонструють вміння створити на сцені справжнє свято, проявити свої інтелектуальні здібності та продемонструвати винахідливість, грацію та привабливість.

Кожен глядач має можливість вплинути на результати професійного журі, проголосувавши за учасника який сподобався та приблизивши його до перемоги (1 голос глядача = один голос професійного журі). Окрім цього, з моменту коли ти голосуєш, маєш право взяти участь у розіграші призів серед глядачів.

Приз глядацьких симпатій 10 тис. гривень. Загальний призовий фонд 80 тис. грн.

Кожен з учасників конкурсу матиме можливість проявити свої найкращі якості та перемогти у відповідній номінації, серед яких: «Містер Вінниця - 2013», «Віце-містер Вінниця», «Містер глядацьких симпатій», «Містер стиль», «Містер артистичність», «Містер екстравагантність», «Містер інтелект».

 



Переглядів: 8446
Поширень: 0