У палаці мистецтв «Зоря» кращих освітян міста привітали з професійним святом представники міської та обласної влади – міський голова Володимир Гройсман та директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк. Вони вручили педагогам грамотами Вінницької міської ради та грошові премії.

«Щоб бути вчителем, треба мати дуже добре серце. Освітяни вкладають частину своєї душі у кожного учня, роблячи цим неоціненний внесок у розвиток суспільства. Педагог – це не просто професія, а Божий дар. Я бажаю освітянам вдячних учнів та успіхів у професійному та особистому житті», – сказав під час вітального слова міський голова Володимир Гройсман.

Для інформації

У місті більше чотирьох тисяч педагогічних працівників, з них в дошкільних навчальних закладах працює 1286, в школах міста – 2560, в позашкільних навчальних закладах – 162. У Вінниці діє 50 садочків, які відвідують більше 15 тисяч дітей. Дошкільною освітою охоплено 100% дітей 5-річного віку. У місті 41 школа (різних форм власності), де навчається 34 тисячі учнів.



Переглядів: 4994
Поширень: 0