Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» у Вінниці

Вінниччина вперше долучилась до унікальної соціальної ініціативи компанії «Данон Україна», яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями – 5 жовтня мешканці обласного центру-учасники благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці» об’єдналися в єдиному пориві заради життя.

Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» у Вінниці

Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» у Вінниці

Співорганізатором проведення акції на Вінниччині в 2013 році є обласна державна адміністрація. Голова облдержадміністрації Іван Мовчан став учасником благодійного марафону разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів ОДА, провідними спортсменами області і міста, представниками спортивних організацій, учнями шкіл та студентами вищих навчальних закладів.

Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» у Вінниці

Майже п’ять тисяч учасників пробігли номінальну дистанцію від майдану Незалежності до площі ім. Василя Стуса. Благодійні внески учасників, зібрані усім містом, будуть витрачені на купівлю кардіологічного обладнання для Вінницької дитячої обласної клінічної лікарні.

Іван Мовчан

"Серця всіх мешканців міста цього дня билися в унісон: серця дітей - з вдячністю, серця учасників – з усвідомленням того, що вони зробили благородний вчинок. Проведення "Пробігу з вірою в серці" є надзвичайно важливою і необхідною ініціативою, адже саме раннє виявлення серцевих хвороб у дітей допомагає в подальшому зберегти їм здоров’я і навіть життя. За кошти, зібрані учасниками пробігу, буде придбано те обладнання, якого так потребує кожне дитяче сердечко. Саме заради цієї мети ми сьогодні стали учасниками благодійного марафону", - зазначив голова облдержадміністрації Іван Мовчан.

Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» у Вінниці

«На Вінниччині – найкраща молодь України!» – так прокоментувала результати благодійної акції Любов Спірідонова. Щирі слова подяки вона адресувала всім учасникам пробігу за допомогу та співпереживання, розуміння і підтримку. Побажала щастя, добра, і благополуччя на довгі роки. Заступник голови облдержадміністрації разом із організаторами акції передали головному лікарю Тетяні Антонець сертифікат на придбання кардіологічного обладнання для Вінницької дитячої обласної лікарні в сумі 145 тисяч 723 гривні, що стало рекордом проведення "Пробігів" в Україні.

Передача сертифікату Тетяні Антонець

Вінничани п\'ятими перейняли естафету «Пробігу з вірою в серці», історія якого налічує вже більше чотирьох років і півмільйона гривень, зібраних для закупівлі кардіологічного обладнання в місцеві лікарні і пологові будинки в Херсоні, Кременчуці, Полтаві та Дніпропетровську.



Переглядів: 7398
Поширень: 0