Про це 14 жовтня повідомив представник YANAIR Олексій Янчук під час зустрічі з головою обласної Ради Сергієм Татусяком.

У Вінницький аеропорт «зайшов» новий авіаперевізник – компанія YANAIR

– Нам цікаво працювати в регіональних аеропортах. Ми створюємо альтернативу Києву. Зрозуміло, що це станеться не в один день, але це реально, – зазначив О.Янчук.

Він повідомив, що московські рейси з аеропорту «Вінниця» до «Домодедово» здійснюватимуться тричі на тиждень: в понеділок, середу і п’ятницю. Технічні та організаційні питання напрямів Варшава й Тель-Авів наразі опрацьовуються.

Сергій Татусяк зауважив, що обласна Рада як власник Комунального підприємства «Аеропорт Вінниця» розглядатиме всі пропозиції, які сприятимуть розвитку аеропорту, а відтак привабливості всього вінницького регіону.

– Ми зацікавлені у комфортному пересуванні наших громадян, тому не заперечуємо появі нових засобів транспортного сполучення за популярними маршрутами. Тим паче, в рамках співробітництва з ЄС, з боку європейців заплановане виділення коштів на розвиток авіаційного сполучення у країнах Східного партнерства, – прокоментував голова облради.

Наразі літак компанії YANAIR вже знаходиться на постійному базуванні у Гавришівці. Крім того, в приміщенні аеропорту власники зробили ремонт у кімнаті для льотного персоналу.

Довідково:

про компанію YANAIR можна дізнатися на сайті www.yanair.com.ua; інформація про аеропорт «Вінниця» – на сайті www.airvinnitsa.com



Переглядів: 5055
Поширень: 0