Вінничани-переможці міжнародного конкурсу юних кореспондентів - висвітлюватимуть події в "Артеці" он-лайн

Шість путівок у всесвітньовідомий дитячий центр ліцей виборов у травні 2013 року: газета «Дзеркало ліцею» перемогла в ХІ Міжнародному фестивалі юних кореспондентів "Прес-весна на Дніпрових схилах", посівши третє місце в номінації «Газета» серед трьох тисяч інших газет-учасників.

Із юних кореспондентів «Дзеркала ліцею» для «Артек+» була сформована команда. У її складі – лише дівчатка. Діти взялися за реалізацію амбітного та першого в Україні проекту – «Артек+ «7». Усі події Міжнародного фестивалю в дитячому центрі „Артек” вінничани транслюватимуть «наживо». А далі інформація, а також фото і відео будуть розходитися по інших соцмережах та індивідуальних сторінках користувачів. Про це подбають ліцеїсти, учителі, батьки та друзі 7-го ліцею. У разі необхідності група підтримки забезпечить креативними ідеями «передову артеківського фронту» та допомагатиме вінницькій команді стати найкращою в „Артеці”. Над цим у «тилу» працюватиме адміністратор групи – молодий педагог-організатор Лідія Левкович.

"Переконана, що наша газета, якій уже 16-й рік, і наша школа як переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, зокрема Міжнародного конкурсу ”Прес-весна на Дніпрових схилах”, заслуговують на те, щоб про нас дізналися за межами Вінниці, області, України. Маємо багато ідей та проектів, які складуть конкуренцію іншим учасникам Міжнародного фестивалю "Артек+". До того ж, наші журналісти-початківці зможуть поєднати творчий процес із гарною практикою", - наголосила під час прес-конференції творчий куратор шкільної газети „Дзеркало ліцею”, учитель-методист Олена Марина.

Ліцеїсти переконані, завдяки проекту «Артек+ «7» про креативний та дружний колектив школи-ліцею № 7 дізнається світ!

У прес-конференції беруть участь:

  • учні ліцею : Журбенко Ольга, Сурсаєва Ганна, Мізюк Ганна, Данильченко Софія, Марусич Олександра, Довбеус Олександра.
  • учасниці Міжнародного фестивалю “Прес-весна на Дніпрових схилах”- Гисева Аліна (екс-артеківка ) та Шаламай Ірина.
  • творчий куратор газети Олена Іванівна Марина.



Переглядів: 4157
Поширень: 0