24 жовтня Вінницький міський палац дітей та юнацтва перетворився на дивовижне Граймісто

24 жовтня Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної перетворився на дивовижне Граймісто, де зібралися знавці та любителі ігор та розваг, адже розпочався I тур міського фестивалю-конкурсу ігрових програм «Граймісто – місто чарівників».

24 жовтня Вінницький міський палац дітей та юнацтва перетворився на дивовижне Граймісто

Бажання проявити свою майстерність та професіоналізм виявили 16 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

24 жовтня Вінницький міський палац дітей та юнацтва перетворився на дивовижне ГраймістоСвято ігрових програм розпочали веселі клоуни Льолик та Болик, які протягом усього дійства були ведучими та майстерно налаштовували дітей на перегляд тієї чи іншої гри. А педагоги шкіл міста представляли для дітей молодшого шкільного віку свої ігрові програми та змогли своєю майстерністю, креативністю та неординарністю порадувати маленьких глядачів. Кожна ігрова програма була цікавою та змістовною. Під час ігрового дійства кожна дитина уявно змогла побувати у Країні Здоров’я, опинитися у світі чарівної казки, на піратському кораблі, поринути в світ української народної гри, помандрувати до міст-побратимів Вінниці, спробувати себе у ролі рятівників і, навіть, політати на повітряній кулі. Кожен присутній на цьому святі мав можливість взяти участь у різноманітних іграх, випробувати себе у змаганнях, дізнатись багато цікавого та нового, дружно і весело поспівати та потанцювати. Посмішки та гарний настрій малечі після кожної гри говорили про те, що свято гри вдалося.

Фестиваль-конкурс «Граймісто – місто чарівників» продовжується – попереду ІІ етап конкурсу. Найкращі ігротехніки будуть визначені у грудні 2013 року. Отож, чекаємо на нову зустріч у Граймісті.


Переглядів: 3394
Поширень: 0