У Палаці дітей та юнацтва 14 березня було людно: керівники міста, обласного та міського управлінь освіти, директори шкіл, колеги-педагоги прийшли привітати переможців.  А до перемоги були два нелегких  етапи конкурсу:  члени журі оцінювали матеріали з педагогічної та методологічної діяльності вчителів, приймали  презентацію досвіду роботи,  а також і  фаховий іспит. Словом, вчителі складали екзамен на високо професійність. 

Із десяти претендентів  було обрано найкращих з кращих, котрі представлятимуть Вінницю на обласному етапі, а якщо переможуть – то і на всеукраїнському. Переможцями міського етапу стали: вчитель англійської мови технічного ліцею Анна Киналь, вчитель української мови та літератури школи-гімназії №6 Ліна Коваленко, вчитель фізики школи-ліцею №7 Ірина Сороколіта, вчитель інформатики  гуманітарно-естетичного колежу №29 Юрій Вітюк та вчитель музики школи №3 Наталія Корченюк.

Їх привітала вчитель початкових класів школи №35 Юлія Олійник, котра минулого року перемогла у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року». Отож є на кого рівнятися!


Переглядів: 4215
Поширень: 0