Із професійним святом вітали тих, хто своєю компетентністю, чуйністю й милосердям надає підтримку й допомогу тисячам подолян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, вітали голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський та заступник голови Вінницької міської ради Андрій Рева.

«Сьогодні свято людей, які несуть у кожну домівку добро, подих надії, людське тепло й турботу, - зазначив у вітальному слові керівник Вінниччини Іван Мовчан. - 530 тисяч мешканців області отримують сьогодні певні соціальні пільги. Серед них і ті, хто втратив надію та віру у можливість змін в їхньому житті. Тому дуже важливо донести до кожної людини той інструмент, яким можна було б скористатися задля вирішення проблем, що її турбують. І держава сьогодні такий інструмент дає. Адже для забезпечення соціального захисту й підтримки наших громадян виділено досить великий ресурс, а Президент України приділяє протягом останніх років значну увагу роботі соціальних служб».

Очільник регіону також зазначив, що обласна влада налаштована у найближчі роки визначити пріоритетом своєї діяльності забезпечення належних умов для ефективної роботи соціальних працівників, аби повною мірою забезпечити виконання соціальних ініціатив Глави держави.

Вітаючи із професійним святом, Іван Мовчан подякував працівникам соціальної сфери Вінниччини за гуманізм і сумлінну роботу та побажав їм здоров’я, віри і Божого благословення. А також спільно із заступниками голів обласної та міської рад вручив кращим працівникам галузі урядові та відомчі нагороди й Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.



Переглядів: 3793
Поширень: 0