Автобуси, забираючи пасажирів на вулиці Козицького, вже не заважатимуть руху автомобільного потоку по Староміському мосту. Нова зупинка громадського транспорту має зручну «кишеню», тим самим звільнюючи смугу для руху. Раніше зупинка розміщувалась безпосередньо перед мостом, тим самим створюючи затори, тому її вирішили перенести.

Нова зупинка на Козицького

Нову зупинку облаштували також скляним посадковим павільйоном, тож і пасажирам тепер не мокнути в дощову осінню пору в очікуванні транспорту.

автобусна зупинка по вулиці Козицького

Облаштування зупинки відбулось разом із реконструкцією проблемного перехрестя вулиць Козицького та Свердлова, де було додано ще одну смугу для руху для повороту праворуч на міст.

Загадана реконструкція стала третьою, яку провели у 2013 році. Першими розширили перехрестя Пирогова та Гніванського шосе, а також Зодчих та Пирогова.

Реконструкція перехресть у Вінниці

У мерії запевняють, що робота з покращення дорожнього руху триватиме й у наступному році. Шляхом реконструкції збираються вирішити проблеми ще на шістьох об’єктах, а саме на перетинах вулиць Київської та Чорновола, Московської та Тимощука, Немирівського шосе і Чехова, Свердлова і Червоних партизанів, Ленінградської та Фрунзе, а також на розв’язці проспекту Юності з вулицею Пирогова.



Переглядів: 5162
Поширень: 0