У зв’язку із ростом автопригод скоєних з вини пішоходів, Державтоінспекція Вінниччини проводить профілактичну роботу із учнями міських шкіл, запрошуючи їх на «Відкриті уроки від ДАІ». Сьогодні, 27 листопада гостями співробітників ДАІ стали старшокласники ЗОШ№10

Старшокласники на екскурсії в ДАІ

На майданчику перед будівлею ДАІ вишикувалися в ряд патрульні автомобілі, кузови яких відливали в променях зимового сонця. Ознайомлювальна екскурсія розпочалася із бесіди. З школярами відбулася серйозна розмова про важливість дотримання Правил дорожнього руху усіма його учасниками: як водіями, так і пішоходами. Звернута увага на основні ризики, які можуть очікувати дітей на дорозі. Також, інспектори ДАІ розповіли дітям про завдання дорожньо - патрульної служби, яка стоїть на варті правопорядку на дорогах міста і в будь-яку погоду сумлінно виконує покладені на неї обов\'язки та ознайомили дітей зі спеціалізованою технікою ДАІ.

Старшокласники на екскурсії в ДАІ

Проводжаючи учнів до автобуса, співробітники ДАІ побажали їм гарних оцінок і безпечної дороги. А у відповідь школярі пообіцяли, що завжди дотримуватимуться Правил дорожнього руху.

Старшокласники на екскурсії в ДАІ



Переглядів: 4049
Поширень: 0