Легкою та грайливою ходою на сцену Вінницьких днів моди вийшла героїня свіжої колекції одного з найплодовитіших та найталановитіших вінницьких дизайнерів – Олександра Очеретного – дівчина на ім’я Забава. На заворожених глядачів дмухнуло свіжим вітерцем весни та юні, кокетливості та мрійливості.

Кокетлива та модна «Забава» від Олександра Очеретного

Симпатичні деталі (такі, як маленькі накладні кишеньки у сукенках, асиметрична бахрома по низу тунік, мереживні аплікації, ажурне «ришильє» по краям виробів, капелюшки-дзвоники) та мерехтливе оздоблення з камінчиків повторювались у сонмі комфортних вовняних пальто та суконь, у які були вбрані моделі з відкритими юними обличчями, довгим волоссям, прибраним назад за допомогою сріблястих обручів, та дзеркальними блискітками на віях.

Кокетлива та модна «Забава» від Олександра Очеретного

Для створення колекції «Забава» вінницький майстер використав італійські та французькі тканини найвищої якості. З них створені теплі та зручні пальта та стильні сукні, летючі спіднички та комфортні туніки у спокійній кольоровій гамі, що включає бежеві, блакитні, сірі та коричневі кольори та їх відтінки.

Кокетлива та модна «Забава» від Олександра Очеретного

Близько сотні образів колекції умовно поділені на чотири тематичні частини, поєднанні повторюваними елементами та прикрасами. Нашиті ромбики стразів повторюють малюнок тканини сукенок, комфортні пальто-кокони з обрамленими деталями огортають казкову героїню Забаву, захищаючи від холодних вітрів, асиметрична бахрома подолів робить ходу дівиці-мрійниці летючою.

Кокетлива та модна «Забава» від Олександра Очеретного

Наприкінці колекції у моделях запанувало мереживо та молочний колір, і зрештою, вінчав показ традиційний вихід нареченої. Цю казкову та безпосередню по духу колекцію Олександр Очеретний адресує тим, хто уміє залишатись молодим.



Переглядів: 8416
Поширень: 0