Урочистості відбулись у концертній залі філармонії 6 грудня. Перед початком концерту привітати славний викладацький колектив школи прибули представники Вінницької міської ради та обласної ради. Від них провідні викладачі школи отримали грамоти за свою віддану працю по вихованню молодого покоління. Директора школи Тетяну Василівну Бурдейну-Публіку та шкільний колектив привітали з ювілеєм і колеги - директори шкіл естетичного виховання міста.

 дитяча музична школа відсвяткувала свій 80-річний ювілей

Після того настав час урочистого концерту «Лунає музики душа». Розпочався він чудовим виконанням моцартівського «Рондо» струнним квартетом. Далі на сцену виходили ансамблі домристів «Акварель» та бандуристів «Дивоцвіт». Останній виконав запальну українську народну пісеньку «Вишиванка з гопачком». Далі вразила майстерністю юна скрипалька Вікторія Єлець. Ансамбль бального танцю школи виступивши зі своєю хореографічною композицією «На перерві в школі танцю» зумів довести що у ДМШ № 1 також чудово танцюють. Потому ансамбль баяністів-акордеоністів грав джаз, а неймовірні ксилофоністи шалено та вправно зіграли твір А. Хачатуряна. Випускниця школи (а тепер студентка Академії мистецтв ім. П.І. Чайковського) Ганна Томчук надзвичайно виразно виконала п’єси Брамса.

 дитяча музична школа відсвяткувала свій 80-річний ювілей

Далі на слухачів чекав сюрприз – контрабас у кущах, а вірніше уславлений джазмен та один із творців Вінницького джазового фестивалю Максим Гладецький. Разом з викладачами школи він занурив всіх у вир прекрасного блюзу. Та на цьому сюрпризи не завершились – тріо із співочих сестер та брата Давидовських продемонструвало свої вокальні таланти.

 дитяча музична школа відсвяткувала свій 80-річний ювілей

І знову на сцену піднялись талановиті учні ДМШ №1. Струнний ансамбль старших класів продовжив джазову тематику. А наприкінці концерту настав час для уславлених хорових колективів школи. дитячий хоровий колектив молодших класів «Сонечко» та зразковий аматорський дитячий хоровий колектив старших класів «Весна» продемонстрували високий клас хорового мистецтва та неабияку виконавську майстерність учнів ДМШ № 1.

 дитяча музична школа відсвяткувала свій 80-річний ювілей

Наприкінці концерту збірний хоровий колектив виконав гімн школи. А фінальним приємним сюрпризом став великий торт від Сергія Кудлаєнка з цифрами 80! Солодке дісталось усім учням ДМШ № 1, адже всі вони дійсно молодці і дуже старались

дитяча музична школа відсвяткувала свій 80-річний ювілей

Ось на такій урочистій ноті завершився цикл святкових культурно-мистецьких заходів з нагоди ювілею помітного творчого осередку Вінниці – дитячої музичної школи № 1. Вітаємо!



Переглядів: 6072
Поширень: 0