Головну вінницьку ялинку розпочали встановлювати ще 25 листопада. 10 грудня працівники комунальних служб вже почали прикрашати її святковою ілюмінацією. До відкриття ялинки, яке відбудеться 19 грудня, вони повинні встигнути не тільки «одягнути» міську ялинку у гірлянди та іграшки, але й прикрасити площу біля Літнього театру, алеї та входи до парку.

Саме свято, яке вже за сталою традицією стартує 19 грудня, розпочнеться о 18-й годині з офіційної церемонії відкриття головної ялинки. На дорослих і маленьких вінничан чекає феєрверк і концертна програма. Цього вечора на сцені виступатимуть фіналісти і учасники найвідоміших талант-шоу. Зокрема, до Вінниці приїдуть Євген Літвінкович та Міла Нітіч.

Уродженець Білорусі Євген відомий як фіналіст 4-го сезону «Україна має талант» і супер-фіналіст 3-го сезону «Х-фактор».

Глядачам він запам’ятався цікавим тембром голосу і незвичною манерою виконання. У цьому році 31-річний співак відвідав 14 найбільших міст України під час свого першого концертного туру, а в кінці весни відбулась презентація його дебютного альбому «Знаки Зодіаку».

А 23-річна співачка з Хмельниччини Міла Нітіч, яка захоплювалась музикою і співом ще з раннього дитинства, до «Голосу країни», де вона стала півфіналісткою, теж встигла спробувати себе у різних проектах і конкурсах: «Караоке на Майдані», «Шанс», престижного фестивалю «Нова Хвиля». В Юрмалі вона посіла 3-тє місце і отримала спеціальний приз від Алли Пугачової – «Золоту зірку Алли».

Також на відкритті ялинки для городян співатимуть і вінничани-учасники проекту «Голос країни»: Олександр Онофрійчук (після участі у проекті став переможцем фестивалю Crimea Music Fest-2012), Вікторія Рихлюк, яку у Вінниці знають ще і як переможницю «Міс Україна-Поділля 2010», та КВНщик з «Вінницьких перців» Олександр Небава.

Відкриття Новорічної Ялинки у Вінниці



Переглядів: 22880
Поширень: 0