Сьогодні колектив підприємства, яке цілодобово працює для того, щоб вінничанам було комфортно і безпечно пересуватись містом, відзначає 50 років з дня заснування. З нагоди ювілею КП «Міськсвітло» отримало оргтехніку, а кращі працівники були відзначені грамотами та преміями міської ради.

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

800 кілометрів мереж та майже 20 тисяч вуличних ліхтарів, з яких складається мережа зовнішнього освітлення міста, на сьогоднішній день обслуговує колектив, у який входить 47 чоловік. Професійна та якісна робота такого порівняно невеликого колективу забезпечує комфорт городян у вечірній та нічний час, адже мережа вуличного освітлення за останні роки дуже розширилася та зазнала масштабної модернізації. А сьогодні значна увага підприємства приділяється не тільки освітленню міських вулиць, а й територій медичних установ, садочків та шкіл, нових кварталів тощо.

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

Напередодні 50-річного ювілею, який підприємство «Міськсвітло» буде відзначати 15 грудня, його працівників привітав міський голова Володимир Гройсман: «Міськсвітло є одним із комунальних підприємств, яким можна пишатися. Воно злагоджено і ритмічно працює, а саме головне, що вашу роботу відчувають мешканці нашого міста. За цих 50 років в нашому житті стало набагато світліше, оскільки за час становлення вашого підприємства відбулось дуже багато технологічних змін, які ви впроваджуєте в життя».

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

«Міськсвітло» відзначає 50-річний ювілей

З нагоди ювілею колектив підприємства отримав у подарунок оргтехніку, а 16 кращих працівників «Міськсвітла» відзначені грамотами та преміями міської ради.

Для інформації:

На січень 2006 року у місті налічувалось всього 1689 енергозберігаючих ліхтарів. Після масштабної модернізації системи вуличного освітлення сьогодні у місті встановлено 19 тисяч 478 світлових точок, з яких 98% оснащені енергозберігаючими лампами. Вони дозволяють майже вдвічі економити затрати електроенергії. Цьогоріч було впроваджено проект з диспетчеризації та автоматизація мережі. Відтепер диспетчер може автоматично керувати увімкнення та вимкнення вуличної мережі та оперативно виявляти поломки, що дозволяє оперативно їх ліквідовувати. ​



Переглядів: 4330
Поширень: 0