18 грудня в приміщенні обласного управління внутрішніх справ Вінниччини відбулись святкові урочистості з нагоди свята мужніх людей, які обрали головною справою свого життя захист Закону, прав людей, миру і спокою в державі - Дня міліції України.

День міліції у Вінниці

Привітати особовий склад та ветеранів органів внутрішніх справ регіону із професійним святом на зібрання завітали голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, голова обласної Ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман, керівники силових структур та судової влади регіону.

День міліції у Вінниці

День міліції у Вінниці

Звертаючись із вітальним словом до правоохоронців області, керівник Вінниччини Іван Мовчан зазначив, що основне завдання працівників управління МВС – збереження спокою та громадського порядку, захист прав і свобод мешканців регіону. «Міліція Вінниччини щоденно демонструє свою професійність, виваженість і толерантність стосовно наших громадян. У світлі подій, що відбуваються в державі останніми днями, ви переконливо продемонстрували громаді Вінницької області, що можете забезпечити їх спокій. І за це вам щира подяка, - зауважив Іван Мовчан. – Впевнений, що ви завжди будете мати чітку громадянську та державницьку позицію і слугуватимете, перш за все, своїй державі, своєму народу».

День міліції у Вінниці

Очільник регіону також висловив подяку ветеранам органів внутрішніх справ, підкресливши, що їх професійний та життєвий досвід, їх підтримка та допомога вкрай важливі сьогодні для молодого покоління правоохоронців.

Вітаючи зі святом, Іван Мовчан побажав усім присутнім здоров’я, впевненості та спокою, а також разом з головою обласної Ради Сергієм Татусяком та Вінницьким міським головою Володимиром Гройсманом нагородив почесними грамотами ветеранів органів внутрішніх справ та кращих правоохоронців Вінниччини.

День міліції

Окрему подяку обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також сертифікат на 200 тисяч гривень для управління МВС України у Вінницькій області керівник регіону вручив генерал-майору міліції, начальнику управління Віктору Русину.

День міліції у Вінниці

День міліції у Вінниці

День міліції у Вінниці

День міліції у Вінниці

З привітальним словом до колег та ветеранів органів внутрішніх справ звернувся керівник міліції Вінниччини генерал-майор міліції Віктор Русин.

- В даний час міліція переживає непростий період реформ. Доводиться ламати старі стереотипи і змінювати пріоритети в роботі. Кожен, хто присвятив своє життя відповідальній і почесній професії міліціонера, повинен пам’ятати, що людина, її життя, права, власність завжди мають бути в центрі нашої уваги. Головним критерієм оцінки нашої діяльності є ступінь довіри людей. Останніми днями у державі відбуваються масові заходи соціально-політичного характеру. Виконуючи службові обов’язки із забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів, міліція весь час була найближче до народу, разом з мирними мітингувальниками ділили хліб та гарячий чай. Дуже важливо – з повагою ставитись один до одного, не піддаватися на провокації. Головна наша мета – охорона громадського порядку та забезпечення безпеки громадян. Щиро бажаю Вам та вашим родинам спокою, добробуту, здоров’я, Божого благословення у благородній і відповідальній місії служіння інтересам українського народу та щоденного повернення додому живими та здоровими, - сказав генерал Віктор Русин.

Віктор Русин

Особливу подяку очільник міліції Вінниччини висловив дружинам, матерям, близьким людям, які створюють домашній сімейний затишок і є надійним тилом кожного працівника міліції: «Спасибі вам за терпіння і любов, якою ви зігріваєте наше життя, за підтримку, таку необхідну у нашій роботі».

День міліції

Під час урочистостей дипломами та нагородами було відзначено учасників конкурсу «Найкращий наставник 2013 року» та «Кращий молодий працівник 2013 року», де перемогу здобули міліціонери слідчого відділення Калинівського райвідділу міліції – лейтенант міліції Олександр Кулик та його наставник капітан міліції Микола Білаш.

За активну участь у розкритті тяжкого злочину відзнакою МВС «За сприяння органам внутрішніх справ України» нагороджено начальника відділу банківської безпеки Департаменту банківської безпеки по Вінницькому регіону ПАТ КБ «Надрабанк» Володимира Власюка.

День міліції

Диплом «За співпрацю та сприяння правоохоронним органам» отримало громадське формування з охорони громадського порядку «Дружба» з міста Ладижин.

День міліції

Після завершення урочистостей подарунком для усіх присутніх став святковий концерт. Присутніх у залі порадували пісні у виконанні солістів оркестру УМВС Ольги Плакидюк, Валерія Батирєва, Оксани Славної, Павла Пазюка, заслуженого артиста України Станіслава Гординського та незабутні виступи вихованців відомчого дитячого садочка «Теремок».

День міліції

День міліції



Переглядів: 6603
Поширень: 0