Вже всімнадцяте місто обиратиме свою найкрасивішу дівчину на конкурсі «Міс Вінниця». Організатори отримують заявки від красунь на участь у конкурсі. Кастинг відбудеться 17 січня 2014 року.

- Особливих критеріїв перед дівчатами на участь у відборі ми не ставимо. Приймаємо усі заявки – головне щоб було два фото у повний зріст та портрет, а також заповнити анкету. Наголошую, що дівчата мають бути незаміжніми, адже це конкурс саме міс, - каже організатор «Міс Вінниця – 2014», директор МПМ «Зоря» Євген Майданик. – Дівчатам має бути 16 років і більше. Наскільки більше, ми обмежень не робимо, але, сподіваємось на адекватну оцінку потенційних учасниць своїх можливостей. Паспорт не вимагаємо, але, справді, траплялись випадки, коли були конкурсантки і по 28 років, кілька років тому на національному конкурсі перемогла 26-річна дівчина. Звісно, якщо дівчина перебуває у гарній формі, то чому б і ні.

Заявки, за словами Євгена Майданика бажано приносити особисто у палац мистецтв.

На кастингу «Міс Вінниця» оберуть 16 дівчат, які з 20 січня почнуть підготовку до фіналу конкурсу. Як завжди з ними буде займатись хореограф Сніжана Байделюк-Богун. Допомагати у підготовці дівчатам будуть візажисти та перукарі салону «Водолій», стоматологи центру «Рапід», тренер клубу «Нокаут».

Фінал відбудеться 2 березня на сцені театрі імені Садовського. Поки що, за словами організаторів, програма фіналу опрацьовується, підготовка тільки-но почалась.

Переможниця регіонального етапу представлятиме Вінницю на всеукраїнському конкурсі краси. Цьогоріч він відбудеться у останніх числах березня у столичному палаці «Україна».

На запитання, як впливає на конкурс «Міс Вінниця» поява альтернативних конкурсів краси, Євген Майданик відповів, що тільки вітає їх.

- Це конкуренція, яка змушує рухатись вперед. Тільки хотілося б, щоб організатори таких альтернативних конкурсів зважали на інших, адже траплялось, відсутність взаєморозуміння створювала зайвий клопіт і їм, і нам.



Переглядів: 6406
Поширень: 0