У конкурсі, який тривав півтора місяця, взяло участь 43 дитини віком від 1,5 до 16 років. Всі вони виховуються у 20 вінницьких багатодітних родинах. 20 грудня відбулося підбиття підсумків конкурсу. В ляльковому театрі дітей та їх батьків вітали Дід Мороз і Снігуронька, які принесли різноманітні подарунки.

«Моє улюблене зимове свято»

Організатором конкурсу є департамент соціальної політики Вінницької міської ради. Особливо всіх вразила колективна робота родини Хмельницьких та робота найменшої учасниці Гнатюк Віки, якій всього 1,5 роки. «Залишайтесь такими ж талановитими та не втомлюйтесь осягати нове, - каже заступник міського голови Андрій Рева. - Сподіваємось на те, що ви і надалі будете вдосконалювати свої здібності і таланти так, щоб всі ми змогли отримувати справжнє задоволення від ваших успіхів». Усі учасники конкурсу отримали грамоти і подарунки. А наостанок був ще один сюрприз – діти змогли подивитись лялькову виставу «Веселий маскарад».

«Моє улюблене зимове свято»

Найближчим часом виставку робіт дітей з багатодітних родин можна буде переглянути в Центрі адміністративних послуг Прозорого офісу «Замостя».



Переглядів: 7709
Поширень: 0