За словами заступника командувача з виховної та соціально-психологічної роботи – начальника управління з виховної та соціально-психологічної роботи Командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковника Олега Грунтковського, новорічний офіцерський бал у Вінницькому гарнізоні проводиться вже третій рік поспіль, і щороку бажаючих взяти в ньому участь зростає.

Офіцерський бал – це свято людей в погонах, які готові в будь-який час стати на захист своєї землі, родини, Батьківщини, – говорить полковник Олег Грунтковський. – Сьогодні ми частіше звертаємося до наших традицій, нашої історії. І цей новорічний офіцерський бал є ще одним кроком на зустріч цьому відродженню.

Для усіх присутніх було встановлено суворий дрес-код – жінки у вечірніх сукнях, а чоловіки – в парадному мундирі.

Розпочалося свято з бального танцю у виконанні чемпіонів світу та Європи з бальних танців Андрія та Катерини Мороз. Далі свою майстерність виконання “Полонезу” та “Вальсу” демонстрували офіцери зі своїми чарівними супутницями. Також увазі запрошених були представлені виступи учасників ансамблю спортивно-бального танцю “Грація” ансамблю барабанщиць Вінницького палацу дітей та юнацтва ім. Л.Ратушної, музичні твори у виконанні соліста Вінницької обласної державної філармонії Володимира Полторацького.

Музичний супровід свята здійснював оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

Варто зазначити, що під час новорічного офіцерського балу проводився конкурс на кращу танцювальну пару. Нею стало подружжя Олександра та Наталії Благодирів. До речі, капітан Олександр Благодир проходить службу в окремому полку зв’язку Повітряних Сил Збройних Сил України на посаді начальника відділення центру телекомунікацій польового вузла зв’язку.



Переглядів: 5536
Поширень: 0