Учасники відзвітували про роботу ICC Ukraine за останні три місяці, а також обговорили заходи, які планується реалізувати у другому кварталі цього року.

- Національний комітет Міжнародної палати – це організація, яка покликана приводити стандарт ведення бізнесу в Україні, - зазначив президент ICC Ukraine Володимир Щелкунов, а також звернувся до місцевих підприємців. - Ми маємо 27 регіональних представництв, 27 представництв у третейських судах по Україні, 27 молодіжних представництв. Якщо реально є зловживання, проблеми, ми ці проблеми можемо на рівні Вінниці, Вінницької області виносити в Київ, де ваших керівників запросять їх київські керівники і хай ті розкажуть, чому склалася та чи інша ситуація.

Вінницьке представництво ICC Ukraine очолює Василь Солдатов, виконавчим директором є Володимир Скомаровський.
- Основне завдання моє у Вінницькому регіоні – сприяти захисту підприємців і підприємництва, - зазначив Володимир Скомаровський. – Національний комітет – це потужна команда, яка досить має сильний вплив і може допомогти вінницьким підприємствам вижити в умовах кризи.
Нині два вінницьких підприємства вже є членами Українського національного комітету Міжнародної торгової палати: це підприємство «Кристал» та фірма «Владімір», останню очолює Володимир Скоромаровський.


Переглядів: 3554
Поширень: 0