Дані заходи проходили в рамках проекту «Залучення молоді до запобігання торгівлі людьми в Україні», що реалізується «Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з MTV EXIT, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

У Вінниці «Жива бібліотека» продовжує свою роботу в 2014 році

«Живі книжки» розповідали студентам про власний міграційний досвід, наголошуючи, що подорожі за кордон дають можливість познайомитись з новою культурою, новими друзями, побачити різноманітні краєвиди. Особливо корисною була думка про те, що кожен з присутніх має право пізнавати світ та розширювати свій світогляд, але завжди потрібно пам’ятати про власну безпеку.

У Вінниці «Жива бібліотека» продовжує свою роботу в 2014 році

Дуже зацікавила молодь інформація і практичні поради щодо можливості навчання та стажування за кордоном, участі в форумах, тренінгах і різного роду проектах.

У документальному фільмі «Життя на продаж» учасники побачили реальні історії українських заробітчан, а також почули корисні поради від Джамали, яка виконала роль ведучої.

Під час проведення вікторини з Правил безпечної подорожі були розіграні тематичні призи, а найактивніші учасники отримали футболки.

У Вінниці «Жива бібліотека» продовжує свою роботу в 2014 році

Відгуки «читачів»:

«Я вперше на такому цікавому заході. Дякую за корисну інформацію і вважаю, що вона потрібна кожному, щоб не потрапити у складні життєві ситуації. Мрію подорожувати, тому обов’язково скористаюсь порадами щодо міжнародного стажування та навчання»

«Не здогадувався, що торгівля людьми настільки розвинутий кримінальний бізнес. Пораджу своїм друзям подивитись фільм і розповім про сьогоднішній захід. Дякую, Вам за корисні життєві поради!»

Відгук психолога Вінницького технологічно – промислового коледжу ВНАУ:

«Щиро дякуємо за цікавий інтерактивний захід. Тема є досить актуальною для студентів, особливо для старшокурсників. Адже молоді люди усвідомлюють відповідальність вибору на цьому життєвому етапі. Будем поширювати фільм серед інших студентів нашого коледжу. Дякуємо за вашу просвітницьку роботу і завжди раді Вам!»



Переглядів: 4369
Поширень: 0