В офіційних заходах взяли участь губернатор Вінницької області Іван Мовчан, міський голова Володимир Гройсман, керівники правоохоронних структур області.

Вінницькою міліцією замість Віктора Русина керуватиме Олег Школьний

Представляючи нового очільника міліції Вінниччини, Віктор Дубовик зазначив, що Олег Школьний – досвідчений керівник, який має значний досвід практичної та управлінської роботи в органах внутрішніх справ, зокрема, очолював чотири районних управління міліції м. Києва, в тому числі, Печерський. Віктор Дубовик висловив впевненість в тому, що новопризначений керівник проявить найкращі професійні якості на новій посаді, а колектив вінницької міліції і надалі гідно виконуватиме завдання, поставлені Президентом України, Урядом та Міністерством внутрішніх справ.

Наказом Міністра внутрішніх справ України генерал-майора міліції Віктора Русина призначено начальником Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.
Віктор Дубовик подякував Віктору Русину за добре налагоджену роботу міліції Вінниччини та побажав успіхів на новій посаді.

Присутні представники влади та правоохоронних органів Вінниччини відзначили високі професійні якості генерала Русина, під керівництвом якого вінницька міліція на належному рівні забезпечувала правопорядок в області та безпеку громадян.

Віктор Русин зазначив, що міліція області достойно представляє правоохоронні органи України завдяки налагодженій конструктивній співпраці з органами влади та правоохоронними структурами.

У свою чергу новопризначений очільник вінницької міліції Олег Школьний висловив подяку за проявлену довіру та запевнив присутніх, що докладе усіх зусиль, аби примножити кращі традиції вінницької міліції.



Переглядів: 6722
Поширень: 0