Шановні вінничани!

Для забезпечення безпеки вінничан та охорони громадського порядку з 22 лютого нами, представниками низки громадських формувань, розпочато спільне патрулювання міста Вінниці разом з працівниками міської міліції та ДАІ.

Наше завдання – мир та спокій на вулицях міста, недопущення фактів мародерства та кримінальних проявів на території міста, які, на жаль, стали більш частими у ці непрості дні. Є люди, які виборюють право України на майбутнє, але є і ті, хто має наміри скористатись ситуацією, переслідуючи нечисті мотиви. Вони хочуть скористатись страхом, який є у простих людей.

Всі ми, хто несе сьогодні варту у місті, виходимо з відкритими обличчями. МИ НЕ БОЇМОСЬ І НАМ НЕМАЄ, ЧОГО ПРИХОВУВАТИ. І ми закликаємо усіх вінничан, кого ситуація в країні в останні місяці і дні примусила приховувати своє обличчя, теж зняти маски і показати, що ВИСТАЧИТЬ БОЯТИСЬ. Показати приклад всім вінничанам.

Нашими спільними зусиллями ми вже запобігли цілій низці випадків насильства і грабіжництва. І вже на другий день нашого патрулювання обстановка у місті стала стабілізуватись. Тож нехай ховаються ті, у кого нечиста совість і нечисті наміри, хай вони бояться - ті, кому є чого боятись. А прості вінничани мають почувати себе спокійно.

Слава Україні!

Спільна заява громадських формувань, які беруть участь у патрулюванні Вінниці



Переглядів: 4770
Поширень: 0