День захисника Вітчизни — це частково свято й жінок, тих жінок, які присвятили своє життя служінню Батьківщині.

Але слово “захисник” може розумітися і в широкому сенсі: захисник сім\'ї, домівки, людина, за якою жінка може відчути себе як за кам\'яною стіною. Ось тому-то всі представниці прекрасної статі з радістю вітають і обдаровують подарунками улюблених чоловіків, батьків, близьких, друзів і родичів-чоловіків.

Дата 23 лютого — звична для наших співвітчизників, адже вона відзначалася ще з революційних років, з 1918 року. А от офіційна назва її змінювалась кілька разів.

Цей день — день слави і мужності, честі та відваги! Наші захисники охороняють спокій нас і наших дітей, а ще нехай часом і хмарне, але обов\'язкове мирне небо над нашою головою!

21 лютого, на передодні відзначення Дня захисника у Командуванні Повітряних Сил, перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Дроздов нагородив групу військовослужбовців відомчими відзнаками від Міністра оборони України. Були нагороджені нагрудним знаком “За військову доблесть”,- генрал-лейтенант Володимир Шатов, полковник Олег Грунтковський, відзнакою Міністерства оборони України – медаллю “Ветеран служби”, - генрал-майор Дмитро Карпенко, полковники Віктор Вікарчук, Володимир Коваль, Євгеній Машков та Микола Степаненков.

Нехай буде сильною наша армія, нехай буде міцною безпека держави. Нехай буде мир, спокій і добро в Україні! Будьте мужніми в будь-якій ситуації і зберігайте вірність собі, своїм принципам і, звісно, даної присяги!



Переглядів: 3437
Поширень: 0