Вже втретє громадська організація «Розвиток.Розвиток» за підтримки управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації до Міжнародного жіночого дня, - 8 Березня, - реалізує соціальний проект «Дефіле по життю-2014».

В рамках проекту вінничанки, які представляють майже 20 громадських організацій, благодійні фонди, бізнес, спорт, мистецтво, культуру, соціальну сферу, медіа-простір, політичні партії, об’єднались навколо ідеї «STOP байдужості! Цінуй життя – життя одне!» для вирішення соціально важливих проблем на Вінниччині.

З 4 березня по 4 квітня учасницями буде реалізовано 12 соціальних проектів, кожен з яких направлений на певну проблему в суспільстві. Серед них: привернення уваги на проблеми матерів дітей-інвалідів з дитячим церебральним паралічем; сприяння доступності права вільного пересування містом для людей з інвалідністю за допомогою міських служб таксі та допомога у реалізації права на материнство жінок з інвалідністю; підтримка та розвиток дітей із соціально вразливих, малозабезпечених сімей через мистецтво; обговорення можливих шляхів вирішення питання необхідності абортів чи навпаки їх заборони та ін.

4 березня о 16.00 на 4 поверсі галереї «Інтершик» ГО «Розвиток.Розвиток» буде проведено презентацію проектів.
 


Переглядів: 2122
Поширень: 0