Побажати щасливої дороги пасажирам першого рейсу особисто приїхали керівники міста та області. «Мене переповнюють почуття гордості, за те, що нині Вінниця та область працюють на перспективу. Приємно, що у цей непростий час ми в черговий раз демонструємо гідний рівень стабільності у плані розвитку та інвестиційну привабливість. Я переконаний, що вінницький аеропорт має серйозні перспективи», – зазначив голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник.

З Вінниці вилетів перший літак на Тель-Авів

А в.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов наголосив на тому, що відкриття регулярного авіарейсу – це знакова подія як для міста, так і для регіону в цілому. «Беручи до уваги нинішні умови у країні, літак першого рейсу має достатньо багато пасажирів – понад сотню. За останній час в аеропорту було виконано чимало ремонтних робіт, в тому числі відремонтовано залу прильоту та злітно-посадочну смугу. Але в цьому плані потрібно ще працювати. Переконаний, що спільні зусилля обласної та міської влади щодо розвитку нашого аеропорту принесуть позитивні результати. Дуже важливо, що рішення щодо стратегії розвитку аеропорту ми з обласною владою приймаємо спільно. Також дуже вдячний авіакомпанії «YANAIR» щодо створення регулярного авіарейсу на Тель-Авів», – каже Сергій Моргунов.

Сергій МоргуновЗ Вінниці вилетів перший літак на Тель-Авів

Власник авіакомпанії «YANAIR» Олексій Янчук подякував вінничанам та керівництву міста і області за спільну роботу: «Я дуже вдячний за те, що люди повірили у цей рейс, адже більше сотні людей придбало квитки на перший рейс до Тель-Авіву. Нині складна ситуація в країні, але не дивлячись на це, ми спільно з міською та обласною владою пішли на цей важливий крок. Також в подальшому ми плануємо відновити рейси до Москви та запровадити рейси на Туреччину та Польщу».

З Вінниці вилетів перший літак на Тель-Авів

Заступник генерального директора, директор льотного комплексу авіакомпанії «YANAIR» Володимир Соболєв розповів, що аеробус А320, який літатиме цим рейсом – це один з найбільш популярних літаків у світі у своєму класі: «А за показниками безпеки та економічності він перевищує літаки марки «боїнг». Це сучасний і надійний літак», – зазначив він.

аеропорт Вінницяаеропорт Вінниця

аеропорт Вінниця

аеропорт Вінниця

аеропорт Вінниця

Пасажири, які прибули до аеропорту, були приємно здивовані результатами ремонту. «Останній раз послугами вінницького аеропорту я користувався ще за часів Радянського Союзу. Сьогодні бачу, що аеропорт дійсно стає європейським, адже мені є з чим порівняти, я люблю подорожувати і бував у аеропортах різних країн. Сподіваюся, що тут з’являться й інші напрямки», – каже пасажир Дмитро Олексійович.

«Сьогодні я лечу до своєї доньки та двох онуків, яких не бачив близько 15 років. Також планую подивитися туристичні об’єкти, на які так багата ця країна», – ділиться планами пенсіонер Сергій Іванович.

Серед пасажирів рейсу були і жителі столиці: «Я лечу до Тель-Авіва як туристка. Побуваю у цій країні вперше, хоча вже давно про це мріяла. Дуже хочеться побачити святі місця. Сама я киянка, але так склалися обставини, що лечу з аеропорту «Вінниця». Сьогодні я вперше потрапила до цього аеропорту і приємно вражена привітністю обслуговуючого персоналу. І самі приміщення, які, як кажуть, мали донедавна зовсім інший вигляд, виглядять досить достойно», - розповіла киянка Олена Петрівна.



Переглядів: 11558
Поширень: 0