Збройні сили продовжують отримувати допомогу від мешканців Вінниччини. У районах створено благодійні фонди, де кожен може матеріально підтримати армію.

Мешканці Липовця допомогли запчастинами вінницьким військовим

У п’ятницю із смт. Липовець до військової частини А5626 окремого полку зв’язку Повітряних Сил люди передали запчастини до автомобілів «КамАЗ», «ГАЗ-66» та «Урал». Техніка, що використовується, переважно радянського зразка і, хоч і має великий запас міцності, усе ж вік дає про себе знати і не до всіх машин можна знайти обладнання.

Мешканці Липовця допомогли запчастинами вінницьким військовим

- Дякуємо людям, що допомагають нам поповнювати ремонтний фонд. Запчастини, що нам привезли, справді рідкісні і досить дорогі. Зокрема, «КамАЗи» дуже дорогі в обслуговуванні, а запчастин до «ГАЗ-66» взагалі майже не знайти, - каже заступник командира частини Андрій Лєзов. – Зараз техніку приводимо у бойову готовність, щоб вона могла у будь який момент здійснити марш.

Серед запчастин, які придбали для військових липівчани два акумулятори, гальмівні шланги, циліндри щеплення, прокладки головного блоку циліндрів тощо.

Мешканці Липовця допомогли запчастинами вінницьким військовим

- У людей нашого містечка є бажання допомагати армії. Хтось просто приносить, що може, є підприємства, які перераховують одноденний заробіток. Коли оголосили збір коштів, у перший день надійшло 300 гривень, а вже на другий – 13 тисяч. Наша акція буде продовжуватись, - розповідає активіст із Липовця Микола Обара.



Переглядів: 4350
Поширень: 0