У поточному році мають бути завершені роботи по монтажу надсучасної системи вентиляції та кондиціювання, прокладенню оптоволокнових ліній до даної будівлі, облаштуванню заземлення серверного приміщення, завершенню монтажу системи автоматичного газового пожежогасіння серверного приміщення, облаштування дизель-генератора для аварійного резервного живлення та придбання спеціалізованих робочих столів та крісел для операторів-диспетчерів в диспетчерських приміщеннях.

Першочерговими завданнями при відповідному фінансуванні є продовження робіт по ряду об’єктів будівництва та реконструкції.

Це, зокрема, Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, будівництво хірургічного корпусу (перша черга ) обласної лікарні ім. Пирогова, будівництво та введення в експлуатацію артезіанської свердловини для водопостачання Тиврівського будинку-інтернату геріатричного профілю та капітальний ремонт інженерних мереж і споруд систем тепло- та водопостачання Ладижинського дитячого будинку-інтернату.

Також спеціалістами управління проведено роботу щодо аналізу стану об’єктів незавершеного будівництва , які рахуються на балансі управління.

Враховуючи їх технічний стан та необхідність для розв’язання певних соціальних потреб територіальних громад, доцільно продовжити будівництво 46 об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, а саме: 20 об’єктів освіти, 9 – охорони здоровʼя, 5 - комунального будівництва, 8- культури та пам’яток архітектури, 3- житлового будівництва, 1- соцзахисту.

Крім того, доцільно розпочати роботи по 16 об’єктах освіти, охорони здоровʼя, комунального будівництва та пам’яток архітектури, на які в попередні роки виготовлена проектно-кошторисна документація.



Переглядів: 5794
Поширень: 0