Тиждень, що минув, для гвардійської бригади транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України, де командир гвардії полковник Олег Нечипорук, відзначився інтенсивною льотною підготовкою. Тут проведено відразу кілька льотних змін, загальний наліт екіпажів склав майже 35 годин.

Українські військові льотчики продовжують вдосконалювати льотний вишкіл

Екіпажі авіаційної ескадрильї бригади на штатних Ан-26 виконували льотні вправи з отримання допусків до польотів з заходами на посадку без використання засобів радіотехнічного забезпечення в простих метеоумовах вночі, польотів на малих та гранично малих висотах.

Водночас екіпажі вертолітної ескадрильї на Мі-8 перевірялися на імітацію відмови двигуна, а також виконали контрольні вправи з допусків до пошуку та евакуації тих, хто зазнав лиха, з посадкою на майданчик та з режиму висіння над сушею, тренувальні польоти під шторкою по колу з заходом на посадку з використанням посадкових систем.

Українські військові льотчики продовжують вдосконалювати льотний вишкіл

– Екіпажі, техніки, інженери працювали із максимальною віддачею, злагоджено та впевнено, – зазначає командир бригади гвардії полковник Олег Нечипорук, – впродовж проведених льотних змін льотчики та вертолітники отримали хорошу практику, підвищили свій професійний рівень підготовки. У кожного були свої польотні вправи та завдання, і усі, без винятку, виконали їх майстерно.

Українські військові льотчики продовжують вдосконалювати льотний вишкіл

Серед кращих командир бригади відзначає гвардії підполковника Андрія Сідаша, гвардії майорів Богдана Андрушка, Артема Олійника, Вадима Скорину, Тетяну Конарьову-Шиляєву, гвардії капітанів Костянтина Ніколаєва, Олексія Власова.



Переглядів: 3773
Поширень: 0