Протягом трьох днів у Вінниці проходитиме фестиваль «Вінницькі дні моди». Захід відбудеться за підтримки Вінницької міської ради. «Вже традиційно у «Вінницьких днях моди» беруть участь все нові обличчя. Наприклад, у минулому році був чудовий дебют дизайнерів Людмили Сопачевої та Сніжани Горобець. Цього разу до заходу долучилася торгова марка «Ursus», – каже організатор «Вінницьких днів моди» Андрій Марцинковський. Також він пообіцяв, що під час фестивалю на його відвідувачів очікують приємні сюрпризи.

Дизайнер Марина Хижнякова (Марочка) розповіла, що на фестивалі вона представлятиме колекцію «Релакс», головним акцентом якої буде природність. А дизайн-студія Наталі Горбонос продемонструє колекцію «Українська весна». «Цією колекцією я хочу підкреслити своє ставлення до України. Сподіваюся, що з настанням тепла у нашій країні настануть кращі часи», – зазначила Наталя Горбонос.

Дебютантом фестивалю стане торгова марка «Ursus», яка представить дизайнерські сумки, які виготовляються в єдиному екземплярі і є ручною роботою. Дизайнер Неллі Пащенко з салону «Nelli-Co» вже не вперше бере участь у «Вінницьких днях моди». «Я представлятиму колекцію «На всі випадки життя». Це комфортний одяг з натуральних матеріалів. Таких як льон, шовк, бавовна тощо. Але разом з тим, що одяг зручний, він ще й жіночний. Хочеться, щоб не зважаючи на те, як складається життя, жінки завжди залишалися жінками. У колекції використовуватимуться елементи ручної роботи», – каже Неллі Пащенко.

Дизайнер Людмила Кветна створила нову колекцію «Урбаністична пастораль». «Колекція поєднує у собі вироби різних стилів – романтичного та етнічного. Взагалі, пастораль – це зображення ідилічного життя пастухів та пастушок на лоні природи. А урбаністична вона тому, що одяг створений не для справжніх пастухів та пастушок, а для жителів мегаполіса. Жінки, які носитимуть цей одяг, виглядатимуть дуже ніжними. В основному це будуть легкі сукні з натуральних тканин», – зауважила Людмила Кветна.

Один з найбільш визнаних вінницькими модницями дизайнерів Олександр Очеретний представить як дорослу, так і дитячу колекцію. «Дитяча колекція символізує безтурботне, світле, прекрасне дитинство. Одяг зроблений з натуральних тканин. А у колекції для дорослих акцент зроблений на романтиці, багато світлих кольорів», – каже Олександр Очеретний.

Тандем Людмили Сопочевої та Сніжани Горобець презентують колекцію «Магія». «У колекції не лише повсякденний одяг, а й святковий, адже не за горами випускні вечори, та й літо – сезон весіль. Тут будуть сукні, які можуть одягти подружки нареченої. Ми покажемо аксесуари, які є не зовсім звичними для наших вінницьких дівчат. Крім жіночого одягу представимо й чоловічий», – розповіла Сніжана Горобець.

А Світлана Теренчук створила колекцію «Без гриму». Це близько 50 образів, серед яких і дитячі, і дорослі, від повсякденного одягу до вечірніх суконь. Особливістю цього показу буде те, що моделі матимуть патріотичний макіяж. Марина Ярославська підготувала колекцію «Інгредієнт успіху», у якій використані символи древніх слов’ян, які означають щастя, удачу, добробут, дружбу тощо.

Насолодитися показами може кожний бажаючий, адже вхід на фестиваль вільний.​

4-6 квітня, ТРЦ «Мегамол».



Переглядів: 5180
Поширень: 0