«Урбаністична пастораль» - така еклектична назва нової весняно-літньої колекції вінницької дизайнерки Людмили Квєтної. Це адресовані сучасним городянкам легкі сукні та комплекти для відпочинку на лоні природи.

Сучасні панночки-селяночки великих містСучасні панночки-селяночки великих міст

Наряди виготовлені з віскози, бавовни, шовку, льону, шифону та маркізету найрізноманітніших кольорів, однотонні, з флоральними мотивами, у горошок та у смужку. Жіночні, ніжні, летючі силуети моделей підкреслює вишукане мереживо, вишивка, яскраві деталі. Одним з найвиразніших елементів колекції стали аксесуари: прикраси з квітів від Олени Сороченко та неймовірні соломяні капелюшки різних форм від вінницької майстрині Галини Чадюк.

Колекція «Урбаністична пастораль» це – романтичні вбрання з легким флеромретро-ностальгії, які, втім, цілком пасують модницям сучасних мегаполісів. Сучасні форми плюс романтичні штрихи – така формула суконь від Квєтної.

Сучасні панночки-селяночки великих містСучасні панночки-селяночки великих міст

Під моцартівські дивертисменти на подіум виходили мрійливі панянки у стильних середньої довжини сукенках, ніжних тоненьких блузках з пишними спідницями або коротенькими шортами. У завершальній частині показу була продемонстрована ціла низка довгих суконь з широкими поясами та квітковими і геометричними мотивами. Завершився показ довгою білою весільною сукнею у кантрі-стилі з яскравою вишивкою та широким уквітчаним крислатим солом’яним капелюхом у якості яскравого акценту.

Сучасні панночки-селяночки великих міст

Більше фото тут



Переглядів: 4354
Поширень: 0