Подяки міської ради та її виконавчого комітету і грошові премії вручили представникам Автомайдану, Самооборони Майдану та воїнам-афганцям. Більшість з них і сьогодні продовжують брати участь в патрулюванні міста та охороні громадського порядку спільно з правоохоронцями. Активістів з інших формувань, які патрулювали місто, вже відзначили раніше.

В.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов подякував активістам за активну участь у підтриманні громадського порядку на території Вінниці. «Дякую за активну громадську позицію та проявлену Вами ініціативу. Сподіваюся, що ми й надалі так плідно співпрацюватимемо», – зазначив Сергій Моргунов.

Представник від воїнів-афганців Анатолій Пенішкевич розповів, що активно долучився до патрулювання в місті одразу ж, ще в ті трагічні дні, коли у Києві почалися розстріли майданівців. Він та його побратими і сьогодні роблять все можливе, щоб у Вінниці був порядок.

А представник Автомайдану Владислав Лебідь говорить, що рішення брати участь в спільних патрулях прийняв за покликом душі. «Я вирішив патрулювати територію міста за покликом душі, я не можу стояти осторонь проблем, з якими зіткнулися наша територіальна громада і мешканці міста. За ці останні кілька місяців траплялося багато різних ситуацій, але нині рівень злочинності в місті знизився. Кожного дня у місті продовжують патрулювання приблизно по чотири екіпажі нашого формування, у кожному з яких 4-5 людей», – каже Владислав Лебідь.

Ще один автомайданівець Валерій Дяків додає, що під час патрулювання міста завжди відчувається згуртованість та налаштованість на результат усіх, хто цим займається, зокрема, і влади. «Також нас постійно підтримувала міська рада, а сьогоднішній захід є свідченням того, що наші дії потрібні», – вважає Валерій Дяків.



Переглядів: 5019
Поширень: 0