БФ "Подільська громада" та Організація Stowarzyszenie Integracja Europa – Wschód підписали угоду про співпрацю в рамках реалізації благодійної програми «Підтримка постраждалих внаслідок суспільної кризи на Україні». Основна мета програми:

  • створення сприятливих умов для лікування та реабілітації осіб, які постраждали під час акцій протесту у місті Києві, забезпечення необхідними медикаментами, медичними послугами та іншими засобами, необхідними для відновлення здоров’я;
  • максимальна допомога родинам загиблих та постраждалих (дружинам, дітям, опікунам та іншим членам родини), з метою підтримки та зменшення тягаря втрати;
  • всебічна підтримка звичайних мешканців та родин військовослужбовців, які змушені були переселитись з Автономної Республіки Крим на материкову частину України.

Польські друзі продовжують збір допомоги постраждалим українцям

До участі у благодійному проекті з польської сторони залучена учнівська молодь, студенти, мешканці міст та сіл, представники бізнесу та органів місцевого самоврядування, інші юридичні та фізичні особи, які матимуть бажання взяти участь у програмі. На реалізацію благодійного проекту було надоно дозвіл від Міністерства адміністрації та цифризації Республіки Польща.

Польські друзі продовжують збір допомоги постраждалим українцям

17 квітня о 14.00 у м. Кельце відбувся телеміст між польською організацією Stowarzyszenie Integracja Europa – Wschód та БФ "Подільська громада" та презентація спільної благодійної програми. Адже вкрай важка ситуація на Україні змушує звертатися по допомогу не тільки до співвітчизнів, але й до польських друзів.



Переглядів: 3088
Поширень: 0