«Ми вирішили зробити своїм підопічним свято, приурочене до Великодня. Працівники принесли паски, крашанки, ковбаси та інші продукти щоб пригостити ними підопічних, одиноких, малозабезпечених людей літнього віку, яким не було з ким розділити свято. А щоб їх розважити, ми організували цікаву програму, підготували різні творчі номери. Нещодавно відкритий фотогурток відділення соціально-побутової адаптації представив виставку фотографій на пасхальну тематику», – каже заступник директора Територіального центру соціального обслуговування Богдана Данчак.

На Майдані Незалежності презентували писанку з 700 троянд

Також під час благодійної акції була представлена велика писанка. Її робили як працівники, так і підопічні Територіального центру. Вона складається з 700 троянд, створених з більше ніж двох тисяч серветок. Висотою виріб 1,25 метра, а в ширину – 3 метри. Над створенням писанки трудилося близько 30 людей: жінки робили троянди, чоловіки - створювали каркас з лози.

Сьогодні на майдані Незалежності відбулася благодійна акція «Пасхальний кошик».

Під час акції на майдані Незалежності встановили деревце, на яке повісили писанки, зроблені працівниками Центру. Після свята писанки роздавали всім присутнім.


Переглядів: 4399
Поширень: 0